Η ομάδα μας

Χριστίνα Παλιμετάκη Palimetaki

Η Χριστίνα Παλιμετάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή Μωραΐτη το 1992. Έζησε 8 χρόνια στο Βέλγιο, όπου πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Οδοντιατρική Σχολή στο Γαλλόφωνο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Λιέγης Université de Liège, Belgique, καθώς και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ίδιου Πανεπιστημίου για εξειδίκευση στην Παιδοδοντιατρική.

Στο επιστημονικό της ενδιαφέρον περιλαμβάνονται τα πεδία της πρόληψης της τερηδόνας και της αντιμετώπισης των τραυματισμών. Είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Επιστημονικής Εταιρείας Αθλητικής Οδοντιατρικής.

Από το 2001 ασκεί την Οδοντιατρική αποκλειστικά για παιδιά, εφήβους και άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ από το 2006 διατηρεί το δικό της ιατρείο στο Μαρούσι.
Από το 2016 εργάζεται ως Παιδοδοντίατρος στην Ελβετία.
Δείτε το βιογραφικό αναλυτικά

Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και… τη γλώσσα των παιδιών!

Eίναι ενεργό μέλος των παρακάτω οργανισμών:

Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής

Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία

European Academy of Paediatric Dentistry

Επιστημονική Εταιρεία Αθλητικής Οδοντιατρικής

Αssociation des Dentistes de l’ Université de Liège

International Association of Dental Traumatology

Ελβετική Παιδοδοντική Εταιρεία

Οδοντιατρικός Σύλλογος Ελβετίας

 

 

Βασιλική ΤζίφαΒασιλική Τζίφα

Η Βασιλική Τζίφα γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και αποφοίτησε το 2005 με υποτροφία της τράπεζας Eurobank EFG ως “Αριστούχος απόφοιτος Λυκείου με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση’’. Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε το 2011 με ’’Λίαν Καλώς’’. Παράλληλα με τις σπουδές της συνεργάστηκε με το τμήμα της Παιδοδοντίας του ΑΠΘ εκπονώντας επιστημονικές εργασίες, ως επιστημονικός συνεργάτης.
Το 2014 ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή της στο αντικείμενο της Παιδοδοντιατρικής και της Οδοντιατρικής για Αμεα, στο Marmara University της Κωνσταντινούπολης.
Έκτοτε έχει παρουσιάσει μέρος των επιστημονικών της εργασιών σε συνέδρια στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό και έχει διατελέσει μέλος των Special Olympics ως εθελόντρια οδοντίατρος.

Στο επιστημονικό της ενδιαφέρον περιλαμβάνεται το πεδίο της Οδοντιατρικής για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Από το 2011 εργάζεται ως Παιδοδοντίατρος στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα ενώ από τον Ιανουάριο του 2018 είναι και μόνιμη συνεργάτης μας. Επίσης συνεργάζεται εθελοντικά με το Δήμο Αμαρουσίου για τον προληπτικό έλεγχο παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας καθώς και με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Τέλος, έχει ιδιαίτερη έφεση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών και μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Τουρκικά και λίγα Πορτογαλικά!