Η ομάδα μας

Χριστίνα Παλιμετάκη Palimetaki

Η Χριστίνα Παλιμετάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή Μωραΐτη το 1992. Έζησε 8 χρόνια στο Βέλγιο, όπου πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Οδοντιατρική Σχολή στο Γαλλόφωνο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Λιέγης Université de Liège, Belgique, καθώς και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ίδιου Πανεπιστημίου για εξειδίκευση στην Παιδοδοντιατρική.

Στο επιστημονικό της ενδιαφέρον περιλαμβάνονται τα πεδία της πρόληψης της τερηδόνας και της αντιμετώπισης των τραυματισμών. Είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Επιστημονικής Εταιρείας Αθλητικής Οδοντιατρικής.

Από το 2001 ασκεί την Οδοντιατρική αποκλειστικά για παιδιά, εφήβους και άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ από το 2006 διατηρεί το δικό της ιατρείο στο Μαρούσι.
Από το 2016 εργάζεται ως Παιδοδοντίατρος στην Ελβετία.
Δείτε το βιογραφικό αναλυτικά

Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και… τη γλώσσα των παιδιών!

Eίναι ενεργό μέλος των παρακάτω οργανισμών:

Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής

Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία

European Academy of Paediatric Dentistry

Επιστημονική Εταιρεία Αθλητικής Οδοντιατρικής

Αssociation des Dentistes de l’ Université de Liège

International Association of Dental Traumatology

Ελβετική Παιδοδοντική Εταιρεία

Οδοντιατρικός Σύλλογος Ελβετίας

 

 

Άντα Μπουγά Άντα Μπουγά

Η Άντα Μπουγά γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne d’Arc το 1993. Έλαβε το πτυχίο Χειρουργού-Οδοντιάτρου από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών έλαβε υποτροφία “Erasmus” και φοίτησε για ένα χρόνο στο Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ στη Σουηδία. Κατόπιν εργάστηκε ως οδοντίατρος στο ΙΚΑ, σε ιδιωτικά ιατρεία και ως βοηθός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2009 απέκτησε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα της Εξειδίκευσης στην Παιδοδοντιατρική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στο επιστημονικό της ενδιαφέρον περιλαμβάνονται κυρίως η αντιμετώπιση των οδοντικών τραυματισμών και η αντιμετώπιση του παιδοδοντικού ασθενούς με γενικότερα προβλήματα υγείας, τόσο υπό γενική αναισθησία σε νοσοκομείο όσο και στο ιατρείο. Έχει πλούσια συμμετοχή σε συνέδρια με Ανακοινώσεις καθώς και σε εθελοντικά προγράμματα.

Από το Σεπτέμβριο του 2008 ασκεί την Οδοντιατρική αποκλειστικά για παιδιά, εφήβους και άτομα με ειδικές ανάγκες στον ΕΟΠΥΥ και στο δικό της Παιδοδοντιατρείο στη Γλυφάδα. Από τον Ιανουάριο του 2016 είναι και μόνιμη συνεργάτης μας.

Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.

Είναι ενεργό μέλος των παρακάτω οργανισμών:

Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής

Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία

European Academy of Paediatric Dentistry

Επιστημονική Εταιρεία Αθλητικής Οδοντιατρικής

International Association of Paediatric Dentistry

International Association of Dental Traumatology

 

 


MihalaΣοφία Μιχαλά

Η Σοφία Μιχαλά γεννήθηκε στη Θήβα και είναι απόφοιτος της σχολής Νοσηλευτικής.

Έχει εξειδικευθεί στην Νοσηλευτική Χειρουργείου, η οποία αφορά κυρίως την εργαλειοδοσία και αποστείρωση.
Επιπλέον έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Νοσηλευτικής με θέματα την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, την Αντιμετώπιση του Χρόνιου Πόνου και το Σακχαρώδη Διαβήτη.

Από το 2003 έως το 2013 εργάστηκε σε Νοσοκομεία ως Νοσηλεύτρια Χειρουργείου, και από το 2006 εργάζεται επίσης σε οδοντιατρεία ως Βοηθός Οδοντιάτρου με ιδιαίτερη ικανότητα στην επικοινωνία με τα παιδιά και τους γονείς τους.

 

 

Μαριάννα ΜπουκουβάλαΜαριάννα Μπουκουβάλα

Η Μαριάννα Μπουκουβάλα γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι φοιτήτρια της Νοσηλευτικής σχολής. Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδιστη (CPR/AED – BLS/AED) πιστοποιημένο από την ΕΕΚΑΑ. Εχει διδαχτεί πρώτες βοήθειες σε παιδιά και βρέφη. Μιλά Αγγλικά και αγαπά πολύ τα παιδιά!

 

 

847x310px_team