Η ομάδα μας

Χριστίνα Παλιμετάκη Χριστίνα Παλιμετάκη

Η Χριστίνα Παλιμετάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή Μωραΐτη το 1992. Έζησε 8 χρόνια στο Βέλγιο, όπου πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Οδοντιατρική Σχολή στο Γαλλόφωνο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Λιέγης Université de Liège, Belgique, καθώς και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ίδιου Πανεπιστημίου για εξειδίκευση στην Παιδοδοντιατρική.

Στο επιστημονικό της ενδιαφέρον περιλαμβάνονται τα πεδία της πρόληψης της τερηδόνας και της αντιμετώπισης των τραυματισμών. Είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Αθλητικής Οδοντιατρικής.

Από το 2001 ασκεί την Οδοντιατρική αποκλειστικά για παιδιά, εφήβους και άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ από το 2006 διατηρεί το δικό της ιατρείο στο Μαρούσι.
Από το 2015 εργάζεται ως Παιδοδοντίατρος και στην Ελβετία.
Δείτε το βιογραφικό αναλυτικά

Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και… τη γλώσσα των παιδιών!

Eίναι ενεργό μέλος των παρακάτω οργανισμών:

Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής

Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία

European Academy of Paediatric Dentistry

Ελληνική Εταιρεία Αθλητικής Οδοντιατρικής

Αssociation des Dentistes de l’ Université de Liège

International Association of Dental Traumatology

Ελβετική Παιδοδοντική Εταιρεία

Οδοντιατρικός Σύλλογος Ελβετίας

European Association for Sports Dentistry

 

 

Άννα ΡάπτηΆννα Ράπτη

Η Άννα Ράπτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Ψυχικού και στη συνέχεια απο την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε το τριετές πρόγραμμα για εξειδίκευση στην Παιδοδοντιατρική στο Πανεπιστημιο Tufts Βοστώνης των Η.Π.Α.
Μετά την επιστροφή της από τις Η.Π.Α. εργάζεται ως Παιδοδοντίατρος στην Αθήνα.

Στο επιστημονικό της ενδιαφέρον περιλαμβάνεται το πεδίο της Οδοντιατρικής για παιδιά με ειδικές ανάγκες και έχει πολύχρονη πείρα στην αντιμετώπιση δύσκολων περιστατικών μέσω ειδικής προσέγγισης (Behavioral Management).

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη ζωγραφική.

Είναι ενεργό μέλος των παρακάτω οργανισμών:
Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής
Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία
European Academy of Paediatric Dentistry
American Association of Paediatric Dentistry

 

 

Βιολέτα ΚακιώραΒιολέτα Κακιώρα

Η Βιολέτα Κακιώρα γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη το 2010. Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και αποφοίτησε το 2015. Εργάστηκε ως γενικός οδοντίατρος σε ιδιωτικά οδοντιατρεία και παιδοδοντιατρεία για τρία χρόνια.

Το 2018 ξεκίνησε το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Παιδοδοντία (Doctorate in Paediatric Dentistry, DDent) στο Λονδίνο (University College of London, UCL). Το 2021 ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της και επέστρεψε στην Ελλάδα και ασκεί αποκλειστικά οδοντιατρική για παιδιά. Μιλά Αγγλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά και γνωρίζει την Ελληνική νοηματική γλώσσα.

 

 

Δήμητρα  Ανδρεοπούλου

Υπεύθυνη Λειτουργίας Ιατρείου

Γεννήθηκε στην Πάτρα και αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Στην συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στον παιδαγωγικό κλάδο με μεγάλη επιτυχία και άριστα αποτελέσματα όπως καταγράφονται από τις συστάσεις αυτών με τους οποίους συνεργάστηκε.

Στην συνέχεια το ανήσυχο πνεύμα της και το ταλέντο της στη τέχνη της ίασης, την οδήγησαν να ολοκληρώσει ενα πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο κύκλο σπουδών στην φυσικοθεραπεία σε δημόσιο ινστιτούτο επαγγελματικής κατάρτισης.

Από το 2019 δραστηριοποιείται αδιαλείπτως σε κέντρα φυσικοθεραπείας και στη διαχείριση κατ’ οίκων περιστατικών αποκατάστασης.

Ενίσχυσε τις επαγγελματικές δεξιότητες της με μετεκπαιδεύσεις και εξειδικεύσεις με εργαλεία σχετικά με την παροχή φροντίδας, αποκατάστασης και στα φυσικά μέσα θεραπείας.

Επίσης έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και στον ιδιωτικό τομέα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Μιλάει αγγλικά και λίγα ισπανικά και κατέχει πτυχίο ECDL.

 

 

Ελπίδα Αρβανιτάκη

Βοηθός Οδοντιάτρου

Η Ελπίδα Αρβανιτάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 2001. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αγίας Παρασκευής το 2019 και είναι τελειόφοιτη του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Η αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησε στην ενασχόληση της με αυτά. Από το 2019 μέχρι το 2021 εργάστηκε σε ιδιωτική δομή που απασχολεί παιδιά. Από το 2022 μέχρι το 2023 έκανε την πρακτική της σε δημόσια νοσοκομεία της Αττικής ως νοσηλεύτρια.

Κατέχει πτυχίο ECDL και μιλά άπταιστα την Αγγλική γλώσσα (Proficiency)

Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με το διάβασμα και τη γυμναστική.